2023-05-06 68 瀏覽
我們地揀左嚴選牛肉放題及盛合,連加一每人HKD463,menu可以選擇既肉非常多,除左肉類仲有沙律、壽司、湯、其他飯同麵食,menu每一個page都好多野揀,2個人尼真係試唔晒咁多!出面仲有飲品、沙律bar,另外有甜品、雪條任食~嘢食方面,我哋叫咗以下依幾款:牛肉:極上厚切牛舌特上牛舌棒特選牛肋條特選牛肋肉薄炙蔥花牛舌鹽味特選薄炙牛肋肉一口牛特選牛里脊肉牛里脊肉牛肋肉牛肋條海鮮:帶子蝦小食:韓式菠菜牛油雜菌甜品:石板街牛奶布甸特別推介大家試極上厚切牛舌、薄炙蔥花牛舌鹽味特選薄炙牛肋肉,基本上都唔使點太多調味料我自己就淨係點少少鹽來調味,已經好好食,牛肉味好濃,肉質好好~如果怕太膩可以配埋牛油雜菌一齊食,牛油味好香濃。依度嘅食品種類選擇真係好多完全唔需要擔心成餐淨係食肉,除咗牛肉之外雞肉帶子同埋海蝦都好好食。另外一定要叫佢嘅紫菜雞蛋飯,配埋牛肉食冇咁膩,雞蛋同紫菜撈埋啲飯一齊非常好食,雖然食緊放題,但我忍唔住食咗一碗飯,真係好好食~甜品真係太多,淨係試咗石板街同牛奶布甸兩個都好鍾意~

出面仲有飲品、沙律bar,另外有甜品、雪條任食~

嘢食方面,我哋叫咗以下依幾款:

牛肉:

牛油雜菌

甜品
石板街
牛奶布甸

特別推介大家試極上厚切牛舌、薄炙蔥花牛舌鹽味

甜品真係太多,淨係試咗石板街同牛奶布甸兩個都好鍾意~