2009-07-13
兩個人晚飯一客三文魚拼帶子刺身 <-- 每樣共四件, 三文魚好厚, 新鮮, 帶子則好似唔夠大隻, 都係峰壽司甜d ($50)甜蝦壽司 <-- 還可以, 好大隻甜蝦打孖上 ($28)海膽刺身 <-- 新鮮, 平 ($88)滑蛋豬扒飯 <-- 一般, 個飯就幾好味, 因為個滑蛋界乎熟與唔熟之間, 撈埋d 飯幾好味, 不過塊豬扒就麻麻, 好薄芝士吉列蠔反卷 <-- 六大舊...基本上食完以上的食物已經飽死...而味道...淡...求其搵塊芝士卷埋隻炸蠔, 外面包住幾層厚的飯....再將d 蟹子 "菌" 邊...P.S. D 蟹子勁小其實今次係我第.....8-9 次去, 呢間野個賣點係 "大件"...主要係用 "多飯" 攻勢, 食到你飽, maybe 會比人一種 "好抵" 的感覺總括, 壽司/ 反卷就真係麻麻, 不過我覺得刺身係幾新鮮同抵食之前試過佢個鍋物都幾好so...可以試下!!!P.S. 我見d 人comment 佢d 服務差, 我又唔多覺丫....個waiter 幾搞笑, 同埋佢地個個都nice 喎, 地方係淺窄d 不過佢地都keep 住笑容,
兩個人晚飯

甜蝦壽司 <-- 還可以, 好大隻甜蝦打孖上 ($28)
海膽刺身 <-- 新鮮, 平 ($88)

之前試過佢個鍋物都幾好

so...可以試下!!!

P.S. 我見d 人comment 佢d 服務差, 我又唔多覺丫....個waiter 幾搞笑, 同埋佢地個個都nice 喎, 地方係淺窄d 不過佢地都keep 住笑容, 叫佢地攞野斟茶都好滿意丫~
2009-07-12
  • 海膽