2011-07-14 19 瀏覽
Book左位食8點9果場,一行7人,慶祝其中兩個朋友生日print左coupon $158任飲任食,仲送兩個壽司蛋糕! 野食上得好快,好鐘意佢地唔會好似打邊爐叫肥牛咁,點5碟上1碟呢度真係你寫幾多件就上幾多件,你寫10幾件佢都真係俾足10幾件,好抵讚!另外亦都好少走單既情況出現侍應每次上菜都好有禮貌會講"唔好意思"你催佢單佢都會好認真幫你check下有冇落單野食方面,刺身真係好麻麻,唔覺特別好食不過希靈魚口感好特別,好有嚼勁!我最鐘意食佢個鰻魚芝士反卷,細細件,食落芝士味好香,超正!我寫左好多件,不過食得多真係會好膩+想嘔另外虎蝦天婦羅好好食呀!!勁脆勁香,都食左好多!吉列炸蠔反而唔夠虎蝦天婦羅好食!可能唔夠熱,不過都係必叫之選!好多人讚既芝麻雞翼我就覺得冇特別,不過有陣芝麻味都幾香口燒蕃薯 - 甜甜地,細細舊,幾好食!可惜上菜時已飽到冇命!蟹子沙律 - 幾好味,青瓜都好爽口!蟹肉沙律 - d蟹肉好味,但如果生菜轉做青瓜絲就perfect!炸豆腐 - 唔好食,冇豆腐香味,而且有點油,最好唔好叫綠茶冷面 - 好有口感,清清地,有陣淡淡的茶香,正!燒羊胺 - 必食!好羶但好香口!好食過佢地
Book左位食8點9果場,一行7人,慶祝其中兩個朋友生日
birthday sushi cake - 好有心思不過好浪費,好多人都係影完相就唔要

另外亦都好少走單既情況出現
侍應每次上菜都好有禮貌會講"唔好意思"
你催佢單佢都會好認真幫你check下有冇落單

野食方面,刺身真係好麻麻,唔覺特別好食
不過希靈魚口感好特別,好有嚼勁!
刺身 - 黃色果d係希靈魚
我最鐘意食佢個鰻魚芝士反卷,細細件,食落芝士味好香,超正!
我寫左好多件,不過食得多真係會好膩+想嘔
(左)鰻魚芝士反卷,一定一定要食!
另外虎蝦天婦羅好好食呀!!勁脆勁香,都食左好多!
吉列炸蠔 - 熱d一定仲好食
虎蝦天婦羅
好多人讚既芝麻雞翼我就覺得冇特別,不過有陣芝麻味都幾香口
芝麻雞翼
燒蕃薯 - 甜甜地,細細舊,幾好食!可惜上菜時已飽到冇命!
燒蕃薯
蟹子沙律 - 幾好味,青瓜都好爽口!
炸豆腐 - 唔好食,冇豆腐香味,而且有點油,最好唔好叫
綠茶冷面 - 好有口感,清清地,有陣淡淡的茶香,正!
燒羊胺 - 必食!好羶但好香口!好食過佢地d燒牛柳!但成日都燒得唔熟,仲血淋淋!
羊胺
唯一缺點就是座位真係太迫,相信去過既食家都有這樣的同感!
2011-07-13
生日
吉列炸蠔 - 熱d一定仲好食
(左)鰻魚芝士反卷,一定一定要食!
芝麻雞翼
虎蝦天婦羅