好耐冇食印度菜,就去左筲箕灣呢間餐廳試下。叫左好多野食,食完真係飽到傻咗😂😂————————🔸咖喱魚 $78咁多款咖喱之中我覺得呢個最好食!魚係預先煎香左先放落咖喱到,食落好香,加埋咖喱真係更上一層樓😍評分:🌕🌕🌕🌕🌗-🔸咖喱羊仔腩 $83呢個咖喱係mild d,羊腩份量好多,食極都仲有😂😂😂仲要羶味係冇乜,唔錯!評分:🌕🌕🌕🌕🌑-🔸朱古力烤餅好似冇食過甜既千層餅,原來配Nutella係咁好食!雖然好飽但甜品係第二個胃,要叫😎評分:🌕🌕🌕🌕🌘-🔸雜菜沙律 $38食落唔知點解有手拍青瓜既味,但仲香過手拍青瓜!評分:🌕🌕🌕🌕🌘-番茄汁咖喱牛腩 $83D牛腩好嫩,雖然未到入口即溶咁,但都唔係韌!評分:🌕🌕🌕🌕🌑-🔸烤蒜子雞件 $78雞肉好嫩,一d都唔乾,仲有一陣烤過既香味😋呢個雞另外仲配左兜蕃茄醬可以點,仲好食!評分:🌕🌕🌕🌕🌘-🔸千層餅麵包 $25其實就同手抓餅差唔多,好鍾意食佢酥脆又帶d煙韌既口感,最岩點咖喱食。評分:🌕🌕🌕🌕🌗-🔸芝士烤餅 $28聞落去幾香芝士味,煙煙韌韌咁好好食!評分:🌕🌕🌕🌕🌗-🔸蒜茸烤餅 $25呢個有蒜既香味,仲要超級大塊,抵食😆評分:🌕🌕🌕🌕🌘-呢間餐廳既野食真
————————

咖喱羊仔腩

🔸朱古力烤餅
朱古力烤餅

🔸雜菜沙律 $38
食落唔知點解有手拍青瓜既味,但仲香過手拍青瓜!
雜菜沙律

番茄汁咖喱牛腩 $83
D牛腩好嫩,雖然未到入口即溶咁,但都唔係韌!
評分:🌕🌕🌕🌕🌑

🔸烤蒜子雞件 $78
烤蒜子雞件

🔸千層餅麵包 $25
🔸芝士烤餅 $28
聞落去幾香芝士味,煙煙韌韌咁好好食!
🔸蒜茸烤餅 $25
呢個有蒜既香味,仲要超級大塊,抵食😆
評分:🌕🌕🌕🌕🌘

呢間餐廳既野食真係大件夾抵食,一定會再黎🤩🤩
咖喱魚
咖喱羊仔腩