一壽司集團,真係唔錯食物點數目無變,唔會少左幾件,點幾多有幾多!質素很好,6個人食到唔知飽,同款食物太好味追加再追加必食回本推介:雲丹茶碗蒸(蒸蛋上放一些海膽)好滑概蛋,蛋內有雞肉和蟹柳,海膽都唔少,最開心蒸蛋份量個杯偉得1/3唔怕過飽,反而大家忍唔住再加單再食,哈哈!佢仲有三文魚子茶碗蒸,黑松露茶碗蒸都係正,蒸蛋有偏咸感覺,但非常滑溜手卷飯少真係好值得食,海膽手卷,海膽鮮甜仲大大量係面,一試傾心追加三次蟹子就奇,非常少蟹子……唔通蟹子貴過海膽,柱貝,辣味三文魚,芥辣八爪魚都yummy正常刺身居然有白吞拿真係味道好好,唔講d朋友食左都唔知係白吞拿,因為佢叫白玉豚!朋友以為係帶子,有北寄貝,甜蝦大隻必食推介,八爪魚就鞋左d,現在點刺身已經唔會留意三文魚了,哈!正!估唔到炸物禁出色個醬唔厚,保持到非常熱,好食到辣親,炸蠔居然鮮味!明知係雪居然有鮮蠔味全熟唔帶半點腥味!追加三次!炸雞翼鮮嫩多汁!係真架!本人放題好少食雞翼都讚!反而燒雞翼對比下就乾啦!燒羊架好味唔穌,章魚小丸子都好味!醬汁功勞應該最大炸芝士年糕比較複雜,因為三個人食都有不同見解,佢外脆內軟面層有旺旺味道,芝士偏咸,年糕比較痴牙

炸芝士年糕比較複雜,因為三個人食都有不同見解,佢外脆內軟面層有旺旺味道,芝士偏咸,年糕比較痴牙,不是太match(漏)感覺……炸三文魚骨有七味粉,辣辣地炸得香脆骨都食埋!炒雜菌個汁比較甜不過好好味!燒波蘿係新鮮連皮菠蘿好甜好味,相都影唔到就搶晒
燒牛舌香濃牛油味好味!天婦羅!唔洗講蝦大隻,冬菇仍有汁唔乾,茄子、南瓜正常,實在太飽,鍋物放棄左!金菇牛肉估唔到係炒,味道唔得無牛油味,有人仲覺得有花生油炒感覺,唔好食!蒜片牛柳粒普通唔特別好食,枝豆仍然係我必點,一邊食一邊傾計好輕鬆感覺,乳酪雪糕有三隻味,原味、藍莓、蜜瓜都好味,食左禁多野我覺得藍莓會特別好味,佢有好多自助添加品,女仕真係瘋狂的愛上:脆脆谷物,杯芽,棉花糖,爆珠珠,星星,多款彩珠,麻薯……真係食幾杯先試得晒!坐位唔迫坐得舒適都係一讚!一分錢一分貨,有如此食物水準!抵食!
10 分鐘 (堂食)
  • 刺身,手卷,炸物,茶碗蒸