2023-03-15
好耐之前已經買過佢地既餃子🥟咁啱係附近經過再黎買過,佢地d餃子真係好好味,真材實料 粒粒都超級大隻飽滿🥟🤤由於今次太晏先經過,所以好多款味道都冇曬,5點後基本熱賣既口味都會冇,大家要留意下啦😝今次買左以下口味既餃子🥟大家參考下🤘🏻$52 磅 餃子🥟芝士鮮肉菜蒲紫菜鮮肉香芋馬蹄鮮肉炸菜鮮肉梅菜鮮肉咁一磅,大概有14至16粒嘅餃子,用來做早餐真係好正,好飽肚,去到晏晝點幾兩點都唔肚餓,每粒餃子嘅餡料都勁多,真材實料 好有誠意 終於唔使食啲冰鮮嘅餃子,新鮮嘅好食好多 同埋正常嚟講,如果餡料多嘅餃子,通常餃子皮都係好厚 但係佢哋就做到皮薄餡多,真心讚👏🏻👍🏻就連屋企人都話好食,店家教我可以煎香黎食,煎香兩面之後加少少水,焗一焗 開蓋再煎下佢 咁就搞掂🧏🏻♀️好簡單 另外 店家將將唔同款嘅餃子 分開擺放,唔同款嘅會用一張紙隔開,咁就可以分辨到邊啲係同款嘅餃子記得記得早啲去買,如果唔係好快賣晒
今次買左以下口味既餃子🥟大家參考下🤘🏻
$52 磅 餃子🥟
芝士鮮肉
菜蒲紫菜鮮肉
香芋馬蹄鮮肉
炸菜鮮肉
梅菜鮮肉
記得記得早啲去買,如果唔係好快賣晒