2018-07-13
今日中午想係銅鑼灣食burger, OpenRice最頭位就係呢間。原本唔多想食呢間,因為唔知呢間餐廳係咪買咗廣告,所以想睇其他餐廳。但係最終都係覺得呢間餐廳環境相同野食相幾靚,就約咗同事來呢度食。今日落雨,呢間餐廳係巷仔入面,附近嘅樓都好似台灣、日本樓層咁矮,有一種去咗旅行嘅感覺,而且人流唔多,除咗見到lady m都係排晒隊之外。呢度係酒吧感覺,落單要去收銀度order比錢先。我同同事2人,點咗:牛油果醬芝士牛肉漢堡 $92芝士大薯條 $50大烤菇芝士牛肉漢堡 $108合共:$250包身:硬實質地 唔會放耐咗 比啲醬汁沾濕咗就變淋 所以食耐啲都唔怕變質牛油果醬:講真無乜味 食完都唔知食咗牛肉:厚身結實 唔漏蕃茄:新鮮嘅芝士:適中 唔漏 我重口味 想食漏啲一個包其實都幾大份,建議2個女仔叫一個包share食都好足夠!芝士薯條無影到相,但都好食,芝士醬正,啲薯條條條都好長。唯一美中不足係去到底,有啲薯條浸得太多醬,會好淋身,如果可以整到條條都乾爽又沾到均衡芝士醬,就真係做到世界級。整體而言,環境食物都不錯,推介🍔😋
呢度係酒吧感覺,落單要去收銀度order比錢先。
我同同事2人,點咗:
牛油果醬:講真無乜味 食完都唔知食咗
牛肉:厚身結實 唔漏
蕃茄:新鮮嘅
芝士:適中 唔漏 我重口味 想食漏啲
整體而言,環境食物都不錯,推介🍔😋