2012-09-23
食pizza , 我始終鍾情於pizza hut, 但住上水, 上水無pizza hut, 是日來到元朗食!!開心廣場響元朗算出名, 都好易搵到!!去到已經差不多6點..仍然想緊食咩好之際, 老公提議早d 入去食下午茶, 平好多!!於是坐低即叫下午茶...叫左3個餐, 如果有citybank 可以買3送1..可惜我無..來pizza hut 當然飲忌廉湯, 因為真係好好飲, 夠杰身, 又唔會太咸, 仲有d 火腿碎, 磨菇...肉醬意粉令人失望, 因為唔夠咸味, 肉醬可能無芝士一齊焗, 失色不少..總之食個卡邦尼意粉,因為隔離枱食得好滋味,而且賣相吸引!!另一個餐是千島海鮮pizza, 這個是我最愛的味道, 因為千島汁酸酸地, 好開胃, 又多海鮮料..正拚盤, 真係好熱氣, 一炸起即食, 有蝦多士, 雞條, 薯格, 每樣都好味!!份量十足!!熱薑蜜, 好潤,又正氣..飲落不辣又不太甜,又大杯!!這杯名堂已忘記, 但有話梅在底, 這杯汽水, 老公話不過不失...3個餐有3杯野飲, 仲有一杯飲可樂..可樂可以任飲..3個餐共$168, 抵,當食晚餐!!飽肚又滿足!
於是坐低即叫下午茶...
叫左3個餐, 如果有citybank 可以買3送1..可惜我無.. 來pizza hut 當然飲忌廉湯, 因為真係好好飲, 夠杰身, 又唔會太咸, 仲有d 火腿碎, 磨菇... 肉醬意粉令人失望, 因為唔夠咸味, 肉醬可能無芝士一齊焗, 失色不少..總之食個卡邦尼意粉,因為隔離枱食得好滋味,而且賣相吸引!! 另一個餐是千島海鮮pizza, 這個是我最愛的味道, 因為千島汁酸酸地, 好開胃, 又多海鮮料..正 拚盤, 真係好熱氣, 一炸起即食, 有蝦多士, 雞條, 薯格, 每樣都好味!!份量十足!! 熱薑蜜, 好潤,又正氣..飲落不辣又不太甜,又大杯!! 這杯名堂已忘記, 但有話梅在底, 這杯汽水, 老公話不過不失...
3個餐有3杯野飲, 仲有一杯飲可樂..可樂可以任飲..
3個餐共$168, 抵,當食晚餐!!飽肚又滿足!
題外話/補充資料:
服務真係好好, 由入門一刻,不停有人招呼, 侍應是個大肚婆,但仍好賣力講解餐牌, 埋單又快,不停收碟, 不錯!