2020-01-23 439 瀏覽
今晚趕住返學就經過呢間食poke bowl店舖細細大約兩張枱,我諗主打外賣今次試左定左有咩配料既California 同埋自選左三文魚,菇,海帶絲,酸蘿蔔,同加左份牛油果。California 就唔洗諗,配搭得好好,蟹子超新鮮 粒粒卜卜脆。份量超多。可以兩個女仔share另外,自己配搭個份我就叫左Half half,姐係一半壽司飯一半沙律,同樣都係三文魚,啲三文魚多到食唔哂,配搭沙律就無咁full。配埋酸蘿蔔好好食,可以解膩。至於最正就係佢個醬,今次兩份都係叫左wasabi yogurt sauce, 但就無咩wasabi味,但就酸酸地,好開胃😋on diet既朋友仔友可以叫沙律,同小醬,再配其他健康食材!Encore:8/10🤩
今晚趕住返學就經過呢間食poke bowl
店舖細細大約兩張枱,我諗主打外賣
Encore:8/10🤩
美國菜