2011-03-24 15 瀏覽
我們點了兩款餃子: 招牌餃子: over-fired, black但肉質是ok的 有待改善! 北海道芝士餃子: 味道一般喇! 涼了, 又不好吃, 芝士硬了咖哩餃子: 最好味道!!! 下次可以再吃的.(上次去食過)好好味!花生味道的沙拉醬, 好清新!雖然是炸條, 但裡面的豆味好濃, 好香!日式义燒拉麵: 麵和湯底是ok的, 但是义燒就唔ok了, 因為切得太簿和肉身太硬, 還錯過豬肉乾.今次是我第二次幫親, 而且同個朋友一去的, 每次去都是很多顧客, 座無虛席! 服務員的服務都好細心, 會小心提醒客人, 鐵碟小心燙手! 又會主動向前問客人, 食物質素如何.但是他們的煎餃子方法, 煎得太過龍, 好多焦黑, 引致熱氣, 我兩次吃完之後, 我的喉嚨都好痛, 馬上要去飲龜靈湯, 才好番.總括而言, 如果你不怕煎炸的話, 就去食喇! 至於我....我怕怕了! 喉嚨好痛, 上次我吃完之後, 我還要睇醫生.
八王子招牌餃子
但肉質是ok的
有待改善!
咖哩餃子: 最好味道!!!
下次可以再吃的.(上次去食過)
凍食蕃茄沙津
好好味!花生味道的沙拉醬, 好清新!
炸蠔
花茶
青豆炸條子
雖然是炸條, 但裡面的豆味好濃, 好香!
日式炸年糕
日式义燒拉麵: