2018-07-14
下晝行街行到攰,想搵個地方坐下,最後決定去食甜品。隔離果間勁旺場,見呢間冷清清咁,無咁多人都好既坐得舒服d。✨唔想食凍野,可以㨂d正氣養生熱食。邊等食就睇下食評,好奇點解會咁冷清, 睇完之後都抱住無期望無失望既心情等待xD✨服務方面就無乜特別,個個企晒起度都幾得閒,起度打工唔錯。✨心星($33): 個名幾有詩意~~士多啤梨沙冰底味道唔錯酸酸甜甜,不過texture 就唔似沙冰,似糖水多d。✨入面個士多啤梨粿子心,由於唔係好多粒既關係,撈左好耐先撈到黎影相😂。佢係士多啤梨味既蒟蒻,唔係太甜幾有咬口都唔錯。另外仲有椰果,芒果都好甜,不過士多啤梨就好酸。呢款味道唔差,不過如果你一心想食沙冰就會失望。✨椰皇蛋白椰汁蓮子燉雪燕($48): 最鍾意食椰汁,呢個糖水底椰汁味幾濃,甜度ok~不過近期開始唔好食太甜,如果可以減d甜就更健康。✨雪燕第一次食,都係類似桃膠d fd, 滑嘟嘟的。 蓮子都幾多,食落唔會有苦澀味。✨蛋白好嫩滑,仲好香椰皇味,好食! 不過呢個甜品唯一要彈係唔夠熱,但係味道我幾鍾意👍🏻✨無期望果然無失望,其實甜品味道唔錯,唔想等位可以黎試下。
✨服務方面就無乜特別,個個企晒起度都幾得閒,起度打工唔錯。
✨無期望果然無失望,其實甜品味道唔錯,唔想等位可以黎試下。