2022-06-04
宵夜時間~我多數都係食養生糖水🫣仲要係熱的~一齊養生吧🙂生磨合桃糊 $31平時我會成日食合桃當零食但係合桃糊就第一次食!感覺好新奇~合桃係有好多好處!除咗抗氧化功效 降低血壓等 仲可以補腦架!生磨芝麻糊 $31芝麻糊都係養生糖水首選之一!芝麻糊除咗可以美顏護膚 防止脫髮 重點係可以補氣血!所以其實我成日食🫣🫣口水手撕雞 $31呢個手撕雞好有四川風味🙂但係唔會話好辣 送飯不錯!其實呢一間我成日食佢嘅分店不過通常都係食窩夫 堂食先最好架 即整即食!尤其是吉士窩夫好好食😋其他糖水同埋小食真係第一次試~我好鐘意試多幾款新野!嘆撈 屯門井財街15號金銘大廈地下4號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#外賣 #疫情下的生活 #兩人世界
我多數都係食養生糖水🫣
仲要係熱的~一齊養生吧🙂
生磨合桃糊 $31
平時我會成日食合桃當零食
但係合桃糊就第一次食!感覺好新奇~
生磨芝麻糊 $31
口水手撕雞 $31
呢個手撕雞好有四川風味🙂
但係唔會話好辣 送飯不錯!
其實呢一間我成日食佢嘅分店
其他糖水同埋小食真係第一次試~
我好鐘意試多幾款新野!
嘆撈
屯門井財街15號金銘大廈地下4號舖