2021-10-20 18 瀏覽
曾幾何時我係每日一奶茶嘅生活,可惜人越大就越珍惜身體,近年更加同凍飲幾乎斷絕關係😂。今日行MOKO見到哩間茶飲店,見招牌大大個"養生",真系受唔住誘惑走咗入去。見到menu每杯野飲都完全冇罪惡感,而且好岩女士養身養生,於是兩人分別order咗個皇牌氣血茶同蘋果養顏茶,店員知道我又驚凍又驚熱,於是特別整咗個常溫版本比我,仲有少糖版本😱,完全係我需要嘅野!而隸屬外貌協會嘅我😂😂即刻比個玫瑰荔枝慕斯蛋糕吸引咗,同行朋友就要咗個士多啤梨千層蛋糕。我個人好中意個玫瑰荔枝慕斯蛋糕,每啖食落都有啖啖嘅花香,好有少女心。反而個千層批可能因為放耐咗,已經唔脆。而我最欣賞哩間鋪,反而系佢有好多養生茶飲禮盒,種類多樣,想養顏又得,想養生又得,而且個packing做到超靚,送禮自用都好開心❤❤❤,就嚟聖誕節,用佢送禮真系好得體!

• 皇牌氣血茶