2023-03-04 137 瀏覽
🌟熱冷萃銀菊咖啡($46)🌟夏枯草五花茶($28)🌟厚燒玉子燒-大葉秋葵版($55)🌟淮山薏仁豆腐雪糕Croffle ($68)近年興健康養生,而今次嘅餐廳就係主打養生🫣由飲到食都係健康為主,更將涼茶融入飲品當中😆今次試左熱冷萃銀菊咖啡,一入口似Coffee味,但回甘都好強,有啲似飲緊甘四味🤣另外,夏枯草五花茶就好好味,係清甜嘅感覺!而且仲有一個小茶壺比你Refill🤣好靚,好岩打卡!🤩另外,玉子燒一共有兩款口味,今次簡左秋葵,餐廳加咗特調醬汁黎mix落秋葵到,好易入口又好味,連唔食秋葵既朋友仔都覺得好食😋最後,叫左豆腐雪糕Croffle,係好似牛角包嘅 Croffle!!!配合埋豆腐雪糕真係一絕🤤🤤🤤絕對會Encore!!!!

🌟熱冷萃銀菊咖啡($46)
🌟夏枯草五花茶($28)
🌟厚燒玉子燒-大葉秋葵版($55)
🌟淮山薏仁豆腐雪糕Croffle ($68)

2022-07-01