平時喺屋企邊有咁多心機同時間燉甜品🍧,係「啖啖燕窩」就可以輕鬆紫享受到養顏甜品,唔同價位啱晒有同預算嘅客人💕,價格比較親民嘅桃膠/雪燕到矜貴嘅燕窩都有。除咗新蒲崗店,佢哋仲有觀塘店,方便大家堂食/外賣。顏值越大,責任越大,可能係肩負起社會嘅顏值擔當😆,呢種責任相信大家都唔介意 haha————————————————👅澳洲嫩牛小排米線($108)👍🏻 牛小排軟滑鮮嫩,牛丸爽彈,特濃蕃茄湯果然濃郁,飲到啖啖酸甜嘅蕃茄鮮味🍅,套餐送無糖冷泡茶,我哋揀咗清香撲鼻嘅蜜桃烏龍茶👅3.6牛奶木瓜燉雪燕($58)👍🏻3.6牛奶奶香順滑🥛,熟熟地好暖身,仲有雪燕做主角,一邊食,一邊靚😚👅紫薯雪燕奶凍燉蛋胖胖杯($68)👍🏻一匙插到底𢳂起3層滋味,有紫薯雪燕、牛奶奶凍同燉蛋,滑捋捋又甜蜜密🥰,養顏又好味,一杯胖胖杯都可以兩份share————————————————🚩總結:養顏滋補甜品😽送禮自用皆宜———————————————— 🌟注意:外賣堂食皆可————————————————📍 啖啖燕窩地址:新蒲崗彩虹道226-228號永顯工業大廈地下C3號舖.🗺地區:#bem黃大仙📥分類:#bem甜品💰人均消

————————————————
👅澳洲嫩牛小排米線($108)

👅3.6牛奶木瓜燉雪燕($58)

👅紫薯雪燕奶凍燉蛋胖胖杯($68)

🚩總結:養顏滋補甜品😽送禮自用皆宜
🌟注意:外賣堂食皆可