清楚明白午市時段會比較繁忙,帶帶吓位個員工可以無啦啦走咗去,咁我就問係咪就咁搵位坐,個類似店長嘅物體就衝出嚟,粗聲粗氣喝住話「唔得唔可以,(指住某個位)坐呢度!」究竟發生咩事要俾你喝?明明都唔爆場,啲員工都唔知趕乜,為趕而趕咁,營造到好緊張嘅氣氛。收嘢嘅時候,又成杯嘢淋咗落去個客嘅膊頭同咗手臂,不停當人哋個客死物咁抹抹抹,有冇諗過人哋感受?照理係要賠洗衣費俾人㗎,但冇人提及過,得過且過,自己嘅過錯就顧客承受,有冇搞錯!垃圾!遇著啲咁嘅對待,嘢食幾好食都無用!呢間嘢啲待應好似有強迫症,飲完最後一啖嘢已經即刻刻趕人走,但明明仲有好多位㗎啵!返工已經精神緊張,仲去間咁樣嘅餐廳俾人咗樣趕法,為乜?我體諒你哋食肆生意難做嘅同時,你有冇體諒返我哋顧客?貼錢買難受!真係全線嘅大叻我都唔會再幫襯!!我亦都會叫我身邊好友唔好幫襯呢間嘢!

2024-07-12
午餐