系香港食開韓國野既你一定有聽過「Bingo & Cook」🇰🇷 早幾年前仲系銅鑼灣舊址既時候已經食過一次 冇家搬左去京都商業中心後 一秒帶你去左韓國😂 裝修以韓式大排檔為主題 成間餐廳都系打卡位📸50cm 韓式海鮮鍋 $380上枱即刻哇左一聲😱 因為真系好誇張❕足足50cm長既鍋 要用到兩個gas爐去承托住😂 超級無敵多既海鮮 有鮑魚 扇貝 梭子蟹 大蝦 魷魚 青口同蜆 岩哂海鮮控既我😍 擺左泡菜同芽菜舖底 湯底微辣但帶有海鮮既鮮味 好好味飲到停吾到口啊😆 有啲後悔無嗌個拉麵加落去🫣生拌牛肉冷麵 $158夏天又點少得食冷麵呢🥢 仲要有埋我好中意食既生拌牛肉🐮 牛肉用上餐廳既獨特制法生拌 非常鮮甜 再配上口味酸酸甜甜既水冷麵 麵條Q彈 十分開胃😋牛肉韭菜煎餅 $148通常食得多都系泡菜煎餅同海鮮煎餅 呢到有比較少見既牛肉韭菜煎餅🫓 煎餅金黃香脆 材料滿滿 口感非常豐富🤤吞拿魚紫菜包飯 $65Kimbap用上帶有芝麻油香氣既飯 鹹香既紫菜 包住滿滿既吞拿魚同蔬菜 飽滿又繽紛😍青提冰糖葫蘆碳酸水 $88早排韓國興起糖葫蘆風🍡 厚厚既冰糖包住超甜既青提 浸系碳酸水入面 夏日非常清爽🍇奧利奧沙冰

50cm 韓式海鮮鍋 $380

生拌牛肉冷麵 $158

牛肉韭菜煎餅 $148

吞拿魚紫菜包飯 $65

青提冰糖葫蘆碳酸水 $88

奧利奧沙冰 $78
夏天必備既沙冰🍧 Cookie and Cream口味 非常香濃 誘人滋味😋

韓式小菜

50cm 韓式海鮮鍋