2015-08-16
一個字...鹹!!! Main dish 就個三款,滿心歡喜咁等等等... 一路食salad bar... 等左45分鐘(唔只我地等到不耐煩,隔離檯都係咁催)先上個色香味都冇既海鮮炒飯,賣相仲差過我屋企煮既牛扒同三文魚。都算啦... 可能好好食呢..一放舊三文魚落嘴,一口都係粗海鹽同黑胡椒。而且非常生...我明白三文魚係半生熟比較好食,但係都唔係生到得個邊熟呀?(然後我就唸點解要煮咁耐呢?可能解凍吧?side note: salad bar剛剛煮出來的白汁青口係冰既,I mean it. 係冰櫃個種冰。)海鮮炒飯飯係生,(我唔係唔知Spanish and Italian 既飯通常都比亞洲飯較硬,但係呢個真系堅生!! 青口未開口,either係未煮熟or唔新鮮。蝦只有一隻,I guess 好多人都comment左呢樣野。牛扒係比較好個碟。所以食完,但賣相都係麻麻地。價錢唔係一個問題,但要有反個水準向度。Waitress 好友善都無用啦。無可能再來第二次,食材再好,景色再好,管理團隊和廚師質素都糟蹋塞,做壞劉嘉玲個名。真係差到我咁多年來第一次要登記openrice account 投訴一下
一個字...鹹!!!
牛扒係比較好個碟。所以食完,但賣相都係麻麻地。
價錢唔係一個問題,但要有反個水準向度。
Waitress 好友善都無用啦。
真係差到我咁多年來第一次要登記openrice account 投訴一下 。
我真系好想叫個廚師出來試下咁多一粒一粒既鹽向個三文魚上面你自己試下鹹到流眼淚既感覺。
而家仲考慮緊去既食家們請三思!