讓我話你知,剛喺餐廳嚟咗一趟味蕾探險,簡直係味道嘅狂歡派對🎉! 大快朵頤了個前菜—水牛芝士番茄沙律,滑嘅水牛芝士搭配新鮮番茄,同黑醋爆爆珠激盪出嘅味覺火花🍅,實在過癮!接著份黑松露芝士雲吞,每一啖都包含咗濃郁松露香同creamy嘅感覺;啖啖芝士餡料,令人心花怒放🌷。點樣可以唔提呢份炸薯條呢?夠哂香脆,啖啖滿足,一啲都唔油膩,差點忘了停叉嘅感覺啦。最後個朱古力軟糖蛋糕配雲呢拿雪糕,甜度掌握得剛剛好,面頭彩糖點綴,睇落仲開心過小朋友食糖。雖然蛋糕質地偏硬,但整體上都算係個美味的句點。呢度嘅食物和氣氛温馨,絕對適合同三五知己嚟個悠閒嘅聚會。食完後,你會明白點解呢度會成為滿坑滿谷食客嘅集散地——殿堂級嘅享受,心情都隨之飛揚起來!🍴