喺大角嘴喱間唔算豪華嘅泰國小店,食完我淨係有一個諗法:呢度嘅咖喱超正點!老實講,光係聞吓佢嗰股濃烈嘅香料味,已經心思思想入口輕輕一嘗。海南雞飯,雞皮滑溜得嚟,入口即化,雞肉鮮嫩得滯,胡椒和蔥嘅香味足以令人食指大動。再嚟個扎肉沙律,簡直係爽口得來唔過喉嚨嘅享受,每一啖扎肉,都係彈牙又入味。龍眼冰同樣唔遜色,甜而唔膩嘅滋味令人回味無窮。而家講下個人感受啦,我同老公都係食完之後讚不絕口,覺得係一次幾滿意嘅體驗。喺依間唔起眼嘅店,我地發現咗真正嘅泰國家庭美食。品嚐咁完美口感嘅時候,真係覺得自己彷彿坐咗時光機返去泰國嘅小街巷。整體嚟講,呢間泰國小店絕對值得推薦俾鍾意勁味食物嘅朋友,記得嚟嗰時空肚啲,保證吃得開心又滿足!🍲🥄😋