2024-12-22
聖誕🎄就到啦!又係時候約朋友👫出嚟傾計飲嘢😎今次我就同朋友試新餐廳 — SeaRock Lounge⭐️環境餐廳氣氛好chill,佢係open area嚟,大家可以望住個海嘆番杯酒🌊有時散步攰攰地,喺度坐下都幾唔錯㗎!⭐️食物餐廳🍴主打中東菜,但除咗中東菜外,其實都有pizza同pasta等可以食今次我同朋友就叫咗小食拼盤、素食小吃拼盤、鐵板墨西哥烤肉(雞肉)同埋好有異國風情嘅CLEOPATRA'S POISON(cocktail)鍾意❤️食中東菜嘅朋友,我會推介大家叫素食小吃拼盤!因為個拼盤有好多款醬,例如:鷹嘴豆、茄子同埋土耳其醬,一次過可以試勻晒咁多醬!如果你會飲酒嘅話,咁就一定要叫墨西哥烤肉,因為佢嘅醬汁好惹味,啲肉又烤到好香,送酒一流!嚟得食中東菜,梗係要叫返杯呢度嘅地道Cocktail,用嚟打卡又得,試吓新嘢又得!想飲嘢chill下,大家不妨嚟SeaRock Lounge啦!
⭐️環境
⭐️食物