2024-04-20 28 瀏覽
首嚐Cwb 西班牙菜🇪🇸Hokkaido Scallop Ceviche北海道帶子刺身(日式麻油柚子醋)帶子刺身好厚身,食落好爽口鮮甜,上面仲淋咗啲麻油柚子醬食落幾fresh ,再加埋啲魚籽鹹鹹酸酸勁好食!食兩個都ok🥹Wagyu Beef Tartar和牛他他呢個調味偏酸,就唔太啱我同男朋友口味🥹Smoked Tuna Carpaccio燻熟成吞拿魚薄片吞拿魚唔算好肥美,但燻熟完好香,一上檯好大碟,不過下面好多係沙律鋪底~Seared New Zealand Halibut Fillet with Herb Butter Sauce香煎紐西蘭比目魚柳配香草牛油汁鍾意食魚嘅一定要試呢個!魚柳煎得啱啱好,魚皮好香脆,魚肉就好嫩滑,配埋香草牛油汁同埋薯蓉,超好味!!!!Hand-made TagliatelleClam & Cream of Chinese Spicy Sauce川式麻辣忌廉鮮蜆手工闊條麵呢個又係高質之一!蜆都幾多,幾大隻幾飽滿,食落都冇沙~闊條麵好彈牙,個麻辣忌廉汁勁creamy同真係幾辣下🤣男朋友一路話好辣一路係咁食就知有幾好食!自家製巴斯克芝士蛋糕配雲呢拿雪糕巴斯克芝
首嚐Cwb 西班牙菜🇪🇸

Hokkaido Scallop Ceviche
北海道帶子刺身(日式麻油柚子醋)

Wagyu Beef Tartar
和牛他他
呢個調味偏酸,就唔太啱我同男朋友口味🥹

Smoked Tuna Carpaccio
燻熟成吞拿魚薄片

香煎紐西蘭比目魚柳配香草牛油汁

Hand-made Tagliatelle
川式麻辣忌廉鮮蜆手工闊條麵

自家製巴斯克芝士蛋糕配雲呢拿雪糕
巴斯克芝士蛋糕中間係軟心的!甜度剛剛好!食落唔會好膩!好食!

Overall 食物都好高質🥹環境同埋氣氛都相當好!絕對值得一試!