2020-10-23 105 瀏覽
2020年10月10日 星期六又到左一個可以好好休息既週末,雖然都要繼續在家中做公司野,不過唔需要太大壓力係屋企做野一定唔可以少得既係零食,因為可以令到個人精神啲,keep住有動力工作,雖然係會養成一個大肚腩,但唯有之後做運動補救啦首先要試嘅係呢一款黑松露薯片,配巴馬臣芝士味道,完全冇諗過薯片都可以有黑松露,因為一直以來黑松露俾我嘅感覺都係好矜貴,就算食西餐見到,都只不過係好少份量。呢一款薯片一打開包裝嘅時候,已經不斷散發黑松露嘅香味,俾我嘅感覺係好似落左好多黑松露咁,咬落去黑松露同薯片嘅味道好夾,再加埋巴馬臣芝士嘅香味,簡直係食到停唔到口至於呢一款就係原味黑松露薯片,可以真真正正食到黑松露同薯片嘅味道,感覺好似比巴馬臣芝士味健康一啲,同埋冇咁膩兩款都各有各好處同優點,而且份量都好多,係家庭裝,最後我同老婆足足食咗兩日先食得晒
2020年10月10日 星期六

2020-10-10
外賣自取
$20 (其他)