餐廳: 譚仔三哥米線 (幸福中心)
資訊:

2011-01-12 72 瀏覽
本身都係譚仔fans 既我, 最近睇報紙先知原因三哥同譚仔係有分別唔知係唔係心理作用, 講食落肚都係三哥硬係好似好味o的星期六晚同朋友食日式烤肉慶祝生日, 細細碟又貴, 食完個個都都係唔多夠喉, 死都話要搵三哥先夠~行去附近尖東幸福中心, yeah! 終於唔使同d OL 迫!!唔望餐牌都知自己例牌雞肉豬潤酸辣扣底但同行d 朋友一見到樓面貼住食評比賽就鬼o甘開心, 話會一會新出o個個"煳辣"湯底飲第一嗒試得出比其他湯底濃好多, 少少似牛腩味, 連埋d 米線shu一聲滑曬入口~後尾發現聞落有少少燶燶地味, 同埋隱約有d 香草味, 但係咩又講唔出, 總之幾開胃~決定下次自己食一碗~~最後8個人叫o左一套餐、3碗米線、6個小食, 先3百幾個大洋, total仲平過食烤肉per head, 抵到笑!!最緊要係個個都滿足開心o甘走~~

唔知係唔係心理作用, 講食落肚都係三哥硬係好似好味o的

唔望餐牌都知自己例牌雞肉豬潤酸辣扣底

最後8個人叫o左一套餐、3碗米線、6個小食,
青瓜爽口又入味~好正!
尖椒皮蛋係每一次都要叫o既小食!
最緊要係個個都滿足開心o甘走~~
2010-12-29
青瓜爽口又入味~好正!
尖椒皮蛋係每一次都要叫o既小食!
  • 煳辣米線