2020-04-22 635 瀏覽
今日真係熱到痴左線,走去食米線其實紅磡行去好遠 但又唔想搭車Home office久了 當做運動 只是太陽🌞有點猛土友推介既好食黃店,位置找了一會就到,門面全黃色,不過人地係低調黃,我反而少左份壓力感,咩食野都有壓力?係呀 好怕一講黃店就唔彈得 明既就明 不解釋街坊力讚呢度既唔止呢款,不過最招牌都應該係佢 所以先試呢碗「首爾BB豬軟骨鮮魚湯米線」$43+$3凍飲唔好問我呢個咩名 佢真係咁叫🤣豬軟骨真係炆得好軟淋好似食緊花膠咁🤣魚湯係咪好鮮甜又唔太覺 因為個汁蓋左個味,但好食既👍🏻略嫌米線有點稔個人一般,下次會揀其他麵底聽聞埋單叫口號有折,不過黃色經濟圈冇諗過要R discount 所以照比原價😊#黃店 #黃色經濟圈 #懲罰黃店 #土瓜灣 #琛記粉麵 #首爾bb豬軟骨米線 #hkfoodie #foodporn #hkfoodblogger #igfoodieblogger #食好西
今日真係熱到痴左線,走去食米線
首爾bb豬軟骨鮮魚湯米線

其實紅磡行去好遠 但又唔想搭車