首選隱蔽得奬cafe☕☕Accro Coffee呢間係我經常去嘅cafe,都推介過好多朋友仔去,今次約呢個朋友仔未去過,就同佢去啦;每次同未去過嘅朋友去都話睇門口完全估唔到係一間cafe,因為佢個裝修真係好似日本個D咁,出面同入面係完全2個世界;門口位放咗好㚈佢地比賽得到嘅奬杯,一拉開門就係日式洋風咖啡室。位置唔係好多,經常要排隊等位,好彩今次等咗一陣就有位啦講返野食~🫖首先係必叫嘅伯爵茶窩夫,窩夫鬆脆,加上濃濃伯爵茶忌廉,再有朱古力雪糕,不得了,好食到一啖接一啖停唔到;佢有半份同全份揀,2個人就緊係揀全份啦😋😋🐔跟住就係雞胸肉香草包,佢可以揀雞胸肉,火腿,或者蕃茄,我地揀咗雞胸肉。入面有芝士,茄汁,沙律醬;包身脆脆煙韌,餡料配搭上好食唔漏,汁醬唔會落太多,正👍☕最後就係一人一杯嘅咖啡,我揀咗我最愛嘅flat white,奶味同咖啡比例啱啱好;提一提返佢地係自家烘焙咖啡豆🥰🥰🥤朋友仔就叫咗莫加沙冰,呢個真係不得了,佢成個沙冰都係咖啡味,就算放耐咗溶咗冰,個咖啡味依然無減,我下次都要飲呢個先😍😍😍今餐總結~環境⭐⭐⭐⭐⭐食物⭐⭐⭐⭐⭐性價比⭐⭐⭐⭐⭐total食咗270蚊,最愛嘅cafe
首選隱蔽得奬cafe☕☕Accro Coffee

講返野食~

今餐總結~
環境⭐⭐⭐⭐⭐
食物⭐⭐⭐⭐⭐
性價比⭐⭐⭐⭐⭐
total食咗270蚊,最愛嘅cafe~食物好食,咖啡好飲,環境一流~~大推大推❤️❤️

#foodie #food #foodstagram #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #hk #hkfood #yuenlong #yuenlongfood #cafe #accro #accrocoffee #coffee #waffle #香港美食 #元朗美食 #元朗 #元朗cafe #咖啡 #窩夫 #香草包 #誠實#食評 #誠實食評 #全自費非廣告
2022-12-08
  • 窩夫