2018-08-22
香口好吃的炸雞 閨蜜聊天好地方星期六晚上,同閨蜜朋友行街行到好攰,想搵個地方坐底傾下計。朋友就帶左我去小食糖,佢話好多次行過都想試,不如試下啦。入到去,見到裡面裝飾好有課室feel,有d vinatge漫畫可以拎黎睇。場內不算多人。我們選了最貼近黑板的坐,桌子仲有櫃筒,好學校feel。是自助點餐取餐的。朋友點了台式清燉牛肉湯麵和荔枝蘇打。牛肉頗軟腍,一點也不韌。湯看上去很清,喝上的味道很濃。荔枝蘇打好fresh。我就點了香酥雞湯麵和珍珠奶茶。好脆皮,雞肉都係ok juicy 既,唔會膩,炸皮唔厚。珍珠奶茶麻麻,佢地用個實驗瓶樣既樽裝d奶茶,珍珠另上。分開左上,飲既時候好煩,不過影相好靚!我地都傾左2個鐘,其間都沒有人趕,很好!很安靜!
我地都傾左2個鐘,其間都沒有人趕,很好!很安靜!