2018-04-23 230 瀏覽
我得閒就行駱駝漆第三期,尤其四樓有間夜冷舖,由一對夫妻經營,都幾好傾㗎,時不時有D有好抵嘅新貨,所以去開都會去望下,近年佢對面開左間pizza店,問我有冇食過,叫我去試下,午市好多人幫襯,佢D客都話好食,其實近排去親都聞到成條走廊好香,所以我就搵左今日一條冷去左試喇,間舗細細,自座式,價錢都唔貴,一個人無能力隊個pizza ,唯有叫個pasta 食,原本想叫肉碎千層意粉Meat Lasagna ,好可惜賣哂,轉左要黑松露意粉Truffle pasta ,即叫即炒,等左十分鐘左右,香噴噴嘅黑松露意粉就放向我前面,仲有芝士碎焗向意粉面,食出啖啖蘑菇、黑松露、忌廉、香濃芝士味, 但略嫌意粉比較粘;總括都好味,下次會叫朋友同行一齊試pizza🤗
間舗細細,自座式,