5天前
每逢特別日子都會想要一個靚靚蛋糕🎂店家既純手工製作蛋糕🎂做得非常出色💖有外貌有內涵😋重點係有香港人對甜品最高既評價 • 唔會太甜🙆🏻♀️✨Low Sugar Low Fat Chiffon Cake✨岩晒鍾意食 • 要有儀式感,但又唔想肥既靚靚們💃🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🎂 戚風蛋糕有唔同Size可揀 ($450起)最細既4吋,已夠2-4人Share🤗今次就揀左佢地既招牌口味❣️▪伯爵焦糖蛋糕 (🤎招牌海鹽焦糖 x 伯爵茶戚風 配自家製蜂蜜焦糖脆脆💥)▫️海鹽焦糖 : 甜中帶有少少鹹味,鹹鹹甜甜既對比,食落唔會有膩既感覺😝▫️伯爵茶 : 有茶香氣,優雅又清新😌▫️戚風蛋糕體 : 濕潤軟軟 • 有空氣感▫️自家製海鹽焦糖忌廉 : 勁滑 • 勁Smooth😚▫️蜂蜜脆脆 : 脆脆口感,增加多重唔同既口感層次🤓🔺會送蠟燭 & Happy Birthday牌1個🥳.💁🏻♀️除左蛋糕,仲有軟曲奇 • 盒子蛋糕...,近期最Hit既杜拜開心果朱古力🍫都有。 .~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
店家既純手工製作蛋糕🎂做得非常出色💖
岩晒鍾意食 • 要有儀式感,但又唔想肥既靚靚們💃🏻
🎂 戚風蛋糕有唔同Size可揀 ($450起)
最細既4吋,已夠2-4人Share🤗
今次就揀左佢地既招牌口味❣️
▪伯爵焦糖蛋糕
(🤎招牌海鹽焦糖 x 伯爵茶戚風 配自家製蜂蜜焦糖脆脆💥)
▫️伯爵茶 : 有茶香氣,優雅又清新😌
▫️戚風蛋糕體 : 濕潤軟軟 • 有空氣感
▫️自家製海鹽焦糖忌廉 : 勁滑 • 勁Smooth😚
▫️蜂蜜脆脆 : 脆脆口感,增加多重唔同既口感層次🤓
伯爵焦糖蛋糕
🔺會送蠟燭 & Happy Birthday牌1個🥳