2023-02-28
七喜粥麵小廚 🍜📍 太子花園街224號地下❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙話說小編細細個既時候,已經覺得呢間粉麵店既野食好好食🤤,估唔到今日經過,間鋪都仲係度。老字號果然係唔同d 😎, 咁多年都咁多人去幫襯🤓,如果未食過既朋友仔,真係要試下啦,非一般嘅粉麵店🤭🥢。🌟響螺片湯麵 $66由於未食過呢個麵,一於試吓先😍,果然響螺肉好大片,有彈牙既口感,湯底都帶有一陣響螺味,必試👍🏻🌟薑蔥黑柏葉撈麵 $52黑柏葉既份量都算係好多啦🤓,撈埋一齊食, 再落少少辣椒油,有一番風味🙈👍🏻。🌟爽滑鮮鯇魚皮 $56新鮮魚皮真係唔係間間都食得到🤤,估唔到呢間都有囉🤭,入口好彈牙,鮮味滿滿😍。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙❙
📍 太子花園街224號地下
🌟響螺片湯麵 $66