新蒲崗錦多文青ℂ𝕒𝕗𝕖 諗住揾間好坐好食好吹水既 點知 (ㆆᴗㆆ)好伏☻ ☻ ☻ ☻ ☻見到個下午茶𝓶𝓮𝓷𝓾 差不多所有𝒾𝓉𝑒𝓂都有藍色螢光筆既痕 ☻得三個麵可以選擇 其他都係小食 ╮(╯_╰)╭所以問員工有無𝓶𝓪𝓲𝓷 𝓶𝓮𝓷𝓾 佢話下我地問有無其他𝓶𝓮𝓷𝓾 佢話得呢個態度絕不親切 (ㆆᴗㆆ)我黎之前無咩食過野 所以叫左卡邦尼意粉 想再加個特飲 諗住枱面上有個特飲既𝓶𝓮𝓷𝓾 叫特飲比半價 但個員工話呢個無半價 我問邊度有特飲𝓶𝓮𝓷𝓾睇 個員工先後知後覺攞個特飲𝓶𝓮𝓷𝓾比我☻我朋友叫左小食加 檸檬茶同一個員工 就錦放低個餐落枱 粒聲都唔出就走左 ☻個卡邦尼意粉癲覆我對卡邦尼意粉既想像佢個樣勁似頹麵 火腿白汁意粉? (눈‸눈)我心諗發生咩事 $𝟞𝟚蚊只有煙肉加意粉 個賣相真係好差(゚д⊙)紫薯ʟᴀᴛᴛᴇ拉個花係靚既 但負分既程度好高 就算個花拉得幾靚都拉唔返去到平均值╬☉д⊙)我差唔多食曬個麵 我朋友先問佢點既檸檬茶原來係漏單 同一個員工 然後一句對唔住都無(`へ´≠)ᴰᵒⁿ’ᵗ ʷᵃⁿⁿᵃ ᵉᵃᵗ (/‵Д′)/~ ╧╧唔小心嬲豬左

所以問員工有無𝓶𝓪𝓲𝓷 𝓶𝓮𝓷𝓾 佢話下
我地問有無其他𝓶𝓮𝓷𝓾 佢話得呢個
態度絕不親切 (ㆆᴗㆆ)

我朋友叫左小食加 檸檬茶

同一個員工 就錦放低個餐落枱 粒聲都唔出就走左 ☻

個卡邦尼意粉癲覆我對卡邦尼意粉既想像
佢個樣勁似頹麵 火腿白汁意粉? (눈‸눈)

我差唔多食曬個麵 我朋友先問佢點既檸檬茶
原來係漏單 同一個員工 然後一句對唔住都無(`へ´≠)

2036 瀏覽