2024-02-02 1311 瀏覽
土瓜灣呢間星球系特色Cafe一直想試,但見到有關服務及價錢方面都有不少負面聲音,自己都試過打電話去問嘢,接聽電話的男職員態度麻麻,所以一直卻步未去食.今次約朋友食飯,諗起這Cafe,終於決定俾次機會佢試吓. 地點距離地鐵出口都有啲距離,但見到Cafe外觀同內裡裝修也覺得好似另一個世界咁,好似走咗入時光隧道,返回六七十年代. 食物價錢的確唔平,雖然見到部分價格已經調低左. 叫咗石垣手打漢堡定食$198、沖繩海鹽黑糖拿鐵、沖繩海鹽黑糖朱古力及手工雪糕伴麻糬蜜瓜窩夫,跟定食飲品及手工雪糕甜品有九折,漢堡定食漢堡夠淋身,肉質多汁,調味剛好,適合送飯,海鹽黑糖朱古力飲品,三樣嘢味道好夾,天氣凍凍地非常之適合飲用,蜜瓜窩夫🧇賣相吸睛,手工雪糕有咬口,香甜,奶味唔會過重,服務方面好好,消除咗之前嘅憂慮👍🏻.食物賣相、服務、環境各方面都好好,雖然價錢仲有啲貴,但都值得幫襯.