話說學生係大型poker比賽贏咗冠軍,仲認識咗一班志同道合嘅朋友創辦咗個慈善性質嘅poker協會 ,順便車我去參觀新開嘅海景比賽場。見到樓下附近有間發晒光嘅酒吧,好奇心驅使下就去探店啦💯玩poker除咗要有技術之外仲要講運氣,無諗過連食野都一樣🤣 當店員同我講無晒大蜆整海鮮炒飯嘅時候,我退一步以為海寬天空放棄大蜆照要個飯,點知焉知非福變咗浮誇巨型紅蝦炒飯,surprised🥳 全世界都知我一向對西班牙菜麻麻,但呢度可能係我食過最高質嘅西班菜!每款食物色香味俱全,款款有自己特色好好食,尤其是個海鮮炒飯, 每粒飯都沾滿調味料, 鑊邊微微燒焦香脆,真係食唔停口😋而且每隻蝦都好粗壯啖啖肉,蝦頭多膏爆汁,本宮超喜歡🤍【我的小幸運餐單】1️⃣Octopus Carpaccio 88HKD2️⃣Foie Gras Lollipop 78HKD3️⃣Tortilla De Patata (Regular) 78HKD4️⃣Clams in Lemon Wine Sauce 98HKD5️⃣ Seafood Paella (For 2) 208HKD6️⃣(GI)Red Sangria 60HKD7️⃣(GI)Rose Sangr

【我的小幸運餐單】
1️⃣Octopus Carpaccio 88HKD