2018-03-13 166 瀏覽
星期日朝早,同三位姊妹去press enter見下面,J小姐喺London返嚟,月尾又再走,真係要好好把握時間傾計。四個女仔三個都叫左waffle!我嘅有四塊waffle,配煙三文魚、炒蛋同沙律菜,再加士多啤梨茶。等緊期間已經聞到好香好香,食落外脆內軟,蛋同牛油嘅香味配合得好好,再加埋應該係Hershey’s 嘅caramel syrup,實在太太太好味!係我喺香港食過最好味嘅waffle😋😋煙三文魚同炒蛋正正常常,但沙律都好有誠意咁配上dressing,最後飲埋熱嘅士多啤梨茶。A perfect brunch😊😊值得一讚嘅係,添茶嘅時候店家似乎會同時再加蜜糖,所以添左兩次都冇變淡。仲有我地坐左兩個幾鐘都冇俾人趕走👍🏻J小姐,好好照顧自己喇,一年後再見!

J小姐,好好照顧自己喇,一年後再見!
三文魚窩夫
三文魚窩夫