2023-09-07
平時好想揾啲酒吧收工之後去chill下,今次就比我搵到一間主打手工啤同埋Fusion小食嘅 HANDS - Craft Beer & Magic 餐廳環境好舒服,一入到去就見到好特別嘅玫瑰,坐低咗之後發現枱面有個扭計骰😗店員好熱心咁樣介紹特色食物,今次我哋就揀咗兩款酒精飲品同埋小食🥳🥳HANDS - Purple Dream呢款係HANDS自家製嘅蝶豆花青檸蜜糖酒!好清新嘅青檸再加埋蜜糖嘅香味,超級容易入口好適合女仔飲🥳仲要勁靚🥰🥰酒池肉淋TOMATO TANGO MEATBALLS with caramelised beer sauce呢款小食係同 少爺啤 聯乘推出,將黑啤同焦糖化嘅洋蔥Mix埋一齊再加上肉丸,可以自己淋醬汁上面👍👍係好好嘅送酒小食!即炸鮮薯片 配手製他他醬勁有誠意嘅小食!一order就會炸嘅薯片!超級脆!而且配埋手製他他醬超級開胃🤣一邊飲住酒一邊傾偈就最啱配呢款炸薯片🥰🥰脆炸蜜味啤酒單骨雞翼表面鹹鹹甜甜嘅單骨雞翼好啱送酒!可以折啲檸檬落去令到口感更加好~而且食極都好似仲有咁樣🤣🤣🤣Deeds - Skyline passionfruit seltzer夏日熱熱炎炎一
HANDS - Purple Dream
酒池肉淋
即炸鮮薯片 配手製他他醬
脆炸蜜味啤酒單骨雞翼
夏日熱熱炎炎一定要試Skyline passionfruit seltzer,熱情果味好香!呢款超級適合想飲酒但係又唔想攝取咁多卡路里嘅朋友!零糖、少啲碳水化合物同少卡路里!🥰
呢到好有氣氛,而且位置都幾方便🥳下次嚟嘅時候想飲松露啤酒!好多謝店員好細心嘅講解🥰介紹左好好飲嘅酒同小食🥳🥳
HANDS - Craft Beer & Magic (太子)
地址:太子大南街27-31號富威閣地下1-2號舖