2024-02-07
cafe crepe 中環地址:中環威靈頓街15B號地舖 食crepe 專門店,法國的crepe 可甜可鹹,只要夾入唔同口味餡料即行。而魂力在於餅皮,薄身得來濕潤,入口比人qq鬆軟,一吃難忘。我地叫了甜鹹各一,再要了$185 燒春雞dinner set 鹹口味dinner set 中有crepe franchisee油封鴨$205 包salad/soup drink 蘑菇湯同salad 和一,kale salad顏色鮮明,蘑菇湯好飲,每口都是蘑菇碎,實在又溫暖一絲絲油封鴨肉鹹香,cheese cream 起了中和作用,同時令口感層次更豐富燒春雞擺盤精美,促進食慾呢!是由雞髀扒煎部位,個薯蓉好重牛油香,我超鐘意!跟餐加$69 已有香蕉配焦糖醬crepe ,個焦糖醬好夾香焦,幸福時刻就是吃甜點甜味可麗餅: crepe 漲卜卜入面好多料呢!
地址:中環威靈頓街15B號地舖
甜味可麗餅: crepe 漲卜卜入面好多料呢!