2019-07-17 14 瀏覽
今次森仔係灣仔放工,好累😔好肚餓😂就係附近食個快飯,填填肚!甘就見到魚蛋皇,甘我緊係忍唔住食下啦。餐廳🍴環境都可以坐到20-30人,不過就有少少迫。可能我係早果批晚餐,所以不多人,足夠位置👍🏼另外,餐枱也是傳統的長枱和圓枱。有晒各種調味料放在枱上,方便客人自己使用。由於真係幾肚餓,我叫左個招牌三寶魚麵,再加左個腸仔煎双蛋,仲有叫左冰涼爽快既涷檸樂🤓🤓😍😍招牌三寶魚麵,果3寶就係牛腩,牛筋,牛肚😍😍都係男人既浪漫💕!而e三寶都好好食,特別係牛腩係我食過以黎最好食。雖然廋,但肉質嫩滑,重牛味,不會很硬同很乾👍🏼👍🏼👍🏼😃😃而金錢肚,亦清得很乾淨,不會腥臭。同時,牛筋亦都滿滿的骨膠原😍又入晒味,正正子😆最重要餸既份量十分充足,最樣至少4-5舊🤤🤤🤤至於魚麵亦都好味👌🏻👌🏻👌🏻食落好新鮮,有d似啫嘟魚肉。不過佢落左麵粉和魚肉溝在一起。所以就食落硬身少少😆😆魚🐟味都重😍😍所以幾正。腸仔加双蛋就冇咩特別啦。不過,我真係好肚餓,所以先加點🙈🙈至於檸樂亦都好有誠意,分別兩樣上,值得讚賞👍🏼整體來說,餐廳🍴不錯👌🏻,不論食物和環境,可以讓人快速填肚,而食物質素都👍🏼👍🏼👍🏼
今次森仔係灣仔放工,好累😔好肚餓😂
就係附近食個快飯,填填肚!
甘就見到魚蛋皇,甘我緊係忍唔住食下啦。

餐廳🍴環境都可以坐到20-30人,不過就有少少迫。
可能我係早果批晚餐,所以不多人,足夠位置👍🏼
另外,餐枱也是傳統的長枱和圓枱。
有晒各種調味料放在枱上,方便客人自己使用。

而e三寶都好好食,特別係牛腩係我食過以黎最好食。
雖然廋,但肉質嫩滑,重牛味,不會很硬同很乾👍🏼👍🏼👍🏼😃😃
而金錢肚,亦清得很乾淨,不會腥臭。
同時,牛筋亦都滿滿的骨膠原😍又入晒味,正正子😆
最重要餸既份量十分充足,最樣至少4-5舊🤤🤤🤤

至於魚麵亦都好味👌🏻👌🏻👌🏻
食落好新鮮,有d似啫嘟魚肉。
不過佢落左麵粉和魚肉溝在一起。
所以就食落硬身少少😆😆
魚🐟味都重😍😍所以幾正。

腸仔加双蛋就冇咩特別啦。
不過,我真係好肚餓,所以先加點🙈🙈
至於檸樂亦都好有誠意,分別兩樣上,值得讚賞👍🏼

• 招牌牛三寶魚麵