諗唔到食咩叫薄餅最開心,我就鍾意揀小店多過大型連鎖。大角咀這間外賣薄餅有三款素食口味,這天一試發現質素好有驚喜!甜品仲可以揀爆漿冬甩添。大角咀巷弄裡都幾多好野食,留意到這間薄餅店好久,這天忽然想吃薄餅來試試看。不想在現場等可以預先用電話或whatsapp落單,都幾方便。淨色薄餅盒連logo都沒有,不過聞落幾香幾吸引。素食者披薩 HK$45火箭菜好多感覺有半個沙律,批餅是薄薄那種,而且咬落好香。餡料最驚喜係個焦糖洋蔥,非常香口好味。整個薄餅味道都好有驚喜,附送的類似沙律醬,中規中距無特別好食。榛子朱古力冬甩 HK$28冬甩就有少少失望,麵糰好似半生不熟有點黏口,棒子朱古力醬都無特別好食。外賣細pizza四十幾蚊算抵食,薄餅這個質素我之後都會再幫襯。
淨色薄餅盒連logo都沒有,不過聞落幾香幾吸引。
素食者披薩 HK$45
榛子朱古力冬甩 HK$28