🌸丹麥餅店係香港有歷史嘅地道麵包店之一,小編亦都係由細食到大,讀完中學之後就比較少再幫襯,早排去南華會碌完保齡就買返個食下,想食返回憶中嘅味道🫢💕-🍔 魚柳包 $𝟐𝟏賣相一定唔會比現時嘅漢堡包店好,但係!味道同用料一定唔會被比下去!魚柳肉質好實唔散,而且無雪味,啖啖肉🤤🫶🏻麵包好香而且烘過👍🏻不過小編覺得佢嘅醬汁唔夠多(其實無影響到味道,係小編重口味姐🫢)-小編十幾年前就開始食佢地嘅芝士漢堡包,由$𝟗食到而家$𝟏𝟖,但係味道同人依舊都無變,呢種傳統地道老式餅店係好需要香港人繼續支持,如果未食過都可以試一次,會別有一番風味💕📍 丹麥餅店 @danishbakerythecafe 銅鑼灣禮頓道106號禮信大廈地舖環境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #慢活 #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港
🌸

味道:🌸🌸🌸🌸
服務:🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #慢活 #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介#香港打卡 #丹麥餅店 #香港漢堡包 #香港漢堡 #灣仔美食 #灣仔好去處 #灣仔美食地圖 #銅鑼灣黃店 #銅鑼灣好去處 #hkhamburger #銅鑼灣美食