嘩!今次試咗間餐廳個All Day Breakfast,我真係有嘢講👀!首先啊,佢哋個芝士豬肉腸咁香口,講到我個口水都嚟咗。煙肉啲油香四溢得黎又唔會太死鹹,食落真係夠哂Kick!煙三文魚加咗個牛油果,鮮滑得嚟,又唔會太膩,仲有個爽口涼快嘅雜菜沙律配埋太陽蛋,每一啖都爽爆🍳🥗!阿哥們工作坊 Bus Stop不只係視覺享受,食落嘅口感亦好豐富,而且啦啲咖啡拉花做得掂呀,睇落都心情好喇!拉花下面係香卜卜嘅 Hazelnut Latte,啱晒啲愛自己一點點苦嘅咖啡控。最後,服務員嘅態度好好,耐心幫手影相仲送暖水,好溫馨嘅氛圍,我係一定會再嚟嘅。唔通乜人推介㗎家!如果你仲諗緊食乜好,唔好錯過呢度嘅美食啦!👍💖🤤