2018-08-27
車仔面一向都受香港人愛帶,相類似的店鋪開到周街都係。 去完一年一度嘅電腦節梗係要呢度隔離呢間,打蛇餅嘅車仔麵, 店員服務都算周到,幫你帶位,主動招呼你。 佢哋唔會落味精,全部都係原汁原味,呢間係我食過喺香港,最好食嘅車仔麵。嚟得呢度食嘅人都係非常之好耐性,喺門口度等住,慢慢排隊,一啲都唔會怕熱 ,守秩序。 有啲人排咗20分鐘隊最後都只係買外賣take away基本上,呢個位置好難睇唔到佢,因為每次 都好長龍, 最近佢哋兩間 文記車仔麵搬埋咗一齊白色招牌嗰間係總店第一間分店, 一般都會比較多啲人等, 已經係第n次去食,平均叫兩餸30蚊叫三餸40蚊叫四送50蚊加飲品加12蚊識食嘅朋友仔通常都係嗌招牌食品餃子鳶鴦 以及牛柏葉每次都係必食嘅千祈唔好,唔記得加辣,因為呢個先係佢哋被制最吸引嘅地方。 唔加辣嘅情況之下食落會好似食緊豬腸湯, 唔鍾意呢種味嘅人, 都要注意啦, 因為我曾經試過冇加辣,,,, 最後中咗招, 加咗啦就可以撳住d味。點解話呢間係速食呢最主要原因係,因為,食咗十分鐘通常就已經食完, 冇計啦食物咁好食梗係食得快。
叫兩餸30蚊
叫三餸40蚊