2018-10-04
今日同好耐無見嘅好友食lunch加傾計,梗係要搵個好地方慢慢坐啦!尼間香港郵意就啱曬我地心水喇!地方闊落,裝潢簡約得來又有特色仲有postcard郵箱供旅客寄給親朋好友,幾有卓頭,亦非常貼心餐牌簡約清晰,食物款式有all day breakfast ,沙律,意粉,特色飲品,甜品等等......選擇不少全店實行自助形式,在收銀處點餐後店員會給你一個取餐鐘,當鐘響起時需自行到取餐處攞食物同餐具,特別又好玩,我鍾意朋友叫左個all day breakfast,賣相好吸引,非常豐富,有沙律🥗菜、煙肉、腸仔、白菇、炒蛋、車厘茄、牛角包🥐等等.......睇見都想食我叫左個龍蝦茄汁意粉,分量好多,調味恰當,麵質旦牙,仲好足料,見到大大舊龍蝦,非常鮮甜,yummy yummy意粉夠乾身,爽滑旦牙心太軟配士多啤梨蛋糕,賣相一般,但味道一流,心太軟做得非常出色,外脆內軟,中間流心,火候控制得剛剛好,抵讚拿鐵☕️咖啡,拉花好靚,味道香濃幼滑鮮奶抹茶🍵,好香奶味,淡淡綠茶香,幾清新提提大家,食完記得自行收拾餐具🍴到收集區啊!
地方闊落,裝潢簡約得來又有特色
All Day Breakfast
龍蝦肉蕃茄意粉
意粉夠乾身,爽滑旦牙
心太軟配雪糕
Latte
拿鐵☕️咖啡,拉花好靚,味道香濃幼滑
鮮奶抹茶 Matcha Latte
鮮奶抹茶🍵,好香奶味,淡淡綠茶香,幾清新
提提大家,食完記得自行收拾餐具🍴到收集區啊!