2017-11-16
今日終於去左一直都想去嘅Yo Bago😎我自己本身就係一個貝果迷,但係香港又唔係好夠地方有得食Bagel🤷🏻♀️好彩俾我發現左尼到!上網見到有好多人都推薦尼間Bagel☺️身為貝果迷嘅我當然要試下啦😤😝😆因為第一次黎所以都唔知食好,所以我就叫左網友最推薦嘅 Vancouver Breakfast 😆果然無令我失望,一食落去嘅感覺好清新。裏面有菠蘿,所以會有啲酸酸甜甜,同煙三文魚好夾!另外,入面嘅cream cheese 簡直係成個包嘅精髓而且又有好多蔬菜係入面,俾人感覺好健康😆同埋,個Bagel嘅口味係可以自己揀,而我今次就揀左店員推薦嘅onion口味!食完之後,我諗我應該唔會再試其他口味,因為真係超級好食!洋蔥嘅味道好濃,而且個Bagel又焗得剛好,口感好QQ😝大家一定要試下onion 佢地仲可以淨係買Bagel,而且Buy five get one free👍🏻下次我一定會買好多返屋企食!😝😆
另外,入面嘅cream cheese 簡直係成個包嘅精髓
而且又有好多蔬菜係入面,俾人感覺好健康😆