韓國嘅燒肉炸雞就食得多,好少何可以食到平時韓國必食嘅傳統粥店同埋佢嘅魚糕烏冬!試吓同平時港式嘅粥店有咩唔同先😍豬肉蔬菜粥 ($128)粥嘅種類都幾多選擇,我就揀個健康啲嘅蔬菜粥,一入口好香麻油味,同埋最鍾意係佢落咗啲薯仔粒,喺綿滑嘅粥之中增加咗啲口感💕釜山魚糕烏冬 Fish Cake Udon ($108)一睇就知好打卡~ 烏冬掛住晒喺筷子度,影完相就要快啲放返落嚟如果唔係凍晒啦🤣魚糕魚蛋等嘅食材可能炸咗一陣所以相對會鞋啲冇咁軟身💁🏻‍♀️烏冬本體非常彈牙,湯底亦都好夠味。(蒸)韓牛餃子S Hanwoo Dumpling ($82)大大嚿韓式餃子係必點啦🥟餃子皮厚度適中,咬落總會有啲肉汁流出嚟添🤪5件都已經好飽!

豬肉蔬菜粥 ($128)
釜山魚糕烏冬 Fish Cake Udon ($108)