去親日本必食芭菲,喺香港都食到黎至佐賀巿既法式吐司同芭菲!Ufufu Cafe 喺日本2013年開業,有11年製作甜品嘅經驗一黎就mark定佢地既草莓家族同香橙朱古力芭菲😍 賣相好靚唔使多講,佢哋仲好上鏡😂 尤其是芭菲嘅中空設計,同埋草莓家族超級鮮艷嘅顏色,一見到就要同佢哋好好咁影張相。吐司外皮香脆,入面軟熟,配上蜜糖同牛奶雪糕,就算兩大嚿份量好似好多,食完主食再食都清得晒。主食佢哋有pizza,意粉,同期間限定嘅漢堡。我地嗌左芝士牛肉漢堡同蒜片大蝦茄汁意粉!漢煲排肉質好嫩滑,食落冇筋唔鞋,有食和牛入口即溶既感覺,好適合唔鐘意牛肉太鞋口同小朋友食!配上特製醬汁同好有牛油香既包好食。蒜片大蝦茄汁意粉食落都好有驚喜,蒜香配上濃烈嘅茄汁,十分之夾。加上大蝦仲有5隻咁多!意粉都好掛汁,好惹味!餐廳無論燈光氛圍同埋佈置都係打卡有善🤭最近聖誕節前做多咗好多可愛嘅節日佈置,喺荃灣廣場好易去!約好姊妹或者男朋友邊食邊打卡啦!去親日本必食芭菲,喺香港都食到黎至佐賀巿既法式吐司同芭菲!Ufufu Cafe 喺日本2013年開業,有11年製作甜品嘅經驗一黎就mark定佢地既草莓家族同香橙朱古力芭菲😍 賣相好

餐廳無論燈光氛圍同埋佈置都係打卡有善🤭
最近聖誕節前做多咗好多可愛嘅節日佈置,
喺荃灣廣場好易去!約好姊妹或者男朋友邊食邊打卡啦!

餐廳無論燈光氛圍同埋佈置都係打卡有善🤭
最近聖誕節前做多咗好多可愛嘅節日佈置,
喺荃灣廣場好易去!約好姊妹或者男朋友邊食邊打卡啦!