2020-07-13
在韓國人氣No.1的果汁店🍹JUICY🍹黎左香港啦!🤩香港店跟足韓國製法,採用新鮮的生果即叫即製😚呢個炎炎夏日飲返杯冰凍果汁或果昔真係透心涼!有樣特別之處一定要介紹比大家,香港店更加首創左「熱飲果汁」🍊非常特別又好飲!🍓人氣打卡「草莓拿鐵」$46- Mandy手上呢杯沙冰,由新鮮草莓🍓+明治牛奶打成,面頭鋪滿忌廉及蘇草莓,又大又香甜,每一啖除左牛奶沙冰,更食到啖啖真果肉🤩而且外觀吸引,眼晴同味蕾都非常幸福💕💕🥭兩層分明的「芒果草莓」$38- 呢杯又平又好飲!芒果迷必須點這個啦!芒果香甜配搭草莓的酸甜,甜度剛剛好!而且感覺清爽不油膩,飲完超fresh!!🍊香港首創「熱西柚汁」$30- 西柚本身好處有很多,尤其對心血管同減肥都好好!而大家都知熱飲一直都比較養生,所以愛健康的你,真係應該試試呢款熱西柚。口感好順,有西柚香之餘,還帶些許甘澀,飲完非常生津解渴👍🏻👍🏻
呢個炎炎夏日飲返杯冰凍果汁或果昔真係透心涼!
🍓人氣打卡「草莓拿鐵」$46
🥭兩層分明的「芒果草莓」$38