早陣子有朋友話想食蝴蝶酥,我就諗起 @the24sthk 既手工蝴蝶酥,因為佢地有好多獨創既口味,而且香港製造好能夠代表到香港,今次我買左一盒15件裝既禮盒比佢,同時都買左一盒比自己😂無論自己食定送禮到好適合!下個月有朋友由國外返黎,我都打算買這個準備送比佢🥰香港特色蝴蝶酥禮盒 [15件裝]Hong Kong-Style Assorted Palmiers Gift Box 黑白芝麻味噌 Sesame & Mso x3經典糖不甩 lurimoas Rne Bill wath Ranurs x 3金沙櫻花蝦 🌸Sured Fig & Sakura Shrinp x 3荔枝紅茶Lschee & Blsck Tea x3番茄芝士Tomato & Chece x3

香港特色蝴蝶酥禮盒 [15件裝]
Hong Kong-Style Assorted Palmiers Gift Box [15pcs]

黑白芝麻味噌 Sesame & Mso x3
荔枝紅茶Lschee & Blsck Tea x3