2021-11-10 754 瀏覽
香港沙爹牛肉麵關注組人氣推薦沙爹牛肉係星期六限定!.早餐兩餸麵餐$36可以跟出前一丁,而且冷熱飲同價,外賣只係加$1,真係超抵食!不過大圍對我黎講唔太就腳,全靠住附近既同事不時幫手買外賣。而為免浸腍晒個丁麵,通常我地都會叫走湯,連餐廳阿姐都記得我同事叫餐習慣。雖然隔左成個鐘先食麵質始終都係腍左,但用味道香濃既沙爹醬撈麵依然覺得正!而且牛肉又多又大件,三塊紅腸係厚切同炸過,真心想搵次去現場食!其實之前有次去過呢間餐廳食早餐,但平日無得叫沙爹牛肉,所以叫左招牌豬扒煎蛋出前一丁 $49,呢個配凍飲要加$2。塊豬扒都唔錯,大大塊,唔柴皮,有醃過,似炸過。另外一隻靚既太陽蛋對食早餐係會提升愉快心情,嗯,呢隻蛋做到。.雖然餐廳叫小肥豬扒,但豬扒性價比及不上沙爹牛肉!
香港沙爹牛肉麵關注組人氣推薦沙爹牛肉係星期六限定!

豬扒煎蛋出前一丁

雖然餐廳叫小肥豬扒,但豬扒性價比及不上沙爹牛肉!
外賣自取
早餐