2015-09-02 763 瀏覽
昨天在灣仔吃飽午餐後,在下便在灣仔一帶逛逛。 怎料在下當時有些餓,又想食甜品,所以上Open Rice 搜查附近有冇甜品舖。點知Open Rice 寫到不遠有一家賣意大利軟雪糕的,便去品嚐一下。 當我到達門口既時候,店铺外型十分狹窄。在下排了 5分鐘,於是便叫了個 Night Wolf. 店舖內有三台雞蛋仔機,兩台雪糕機。 等了不一會兒,Night Wolf 便到手了。當初以為只係普通雞蛋仔再加上朱古力雪糕,我食的那一我便知道我錯了。雞蛋仔內竟然有朱古力 Brownies !! 我當時非常驚歎,內面竟然有料?! 然後我再食個雪糕!。個雪糕唔會太甜,而且真係好滑! 雞蛋仔加雪糕好 Match! 然後在下就食到停唔到口。在下一定會再黎食! :在下建議大家來親身去試下。
昨天在灣仔吃飽午餐後
,在下便在灣仔一帶逛逛。
店舖內有三台雞蛋仔機,兩台雪糕機。
朱古力 Brownies !!

:在下建議大家來親身去試下。
門口的摸樣
Night Wolf
5 分鐘 (外賣自取)