2021-10-20
荃灣呢間位於力生廣場比較細同埋殘舊,但Jollibee入面都算新淨闊落同埋多位,不過呢次行完街買得太多野就廢事堂食,叫左外賣,等左一陣就有得拎,番去食都仲熱熱地👍🏻。🔅C2 2-pcs ChickenJoy w/Re. Side ($46)Jollibee既炸雞相信都好多人食過,簡單黎講就係高汁版K_C 😂。佢既炸雞係即刻炸起,堂食係會熱到辣親口同手🤣,外賣就啱啱好唔會辣親😝。不過呢次覺得炸得耐左少少,個皮乾左啲,不過入面啲肉仲係勁juicy勁滑!可惜因為物流問題所以無晒薯條!!!薯條控表示好失望…不過趁機試下佢既薯蓉同粟米🙈。薯蓉好大路,粟米就麻麻,好似烚太耐無乜味咁😐。可樂有無糖既可樂揀(唔係ZERO啊!),平時懶健康飲開ZERO,所以試下新味😎。比起ZERO呢隻NO SUGAR似番少少普通既可樂,當然都係甜味有少少分別,不過都好飲既💛,夏天滴晒汗飲一番冰凍既可樂真係無得彈🤤。💬雖然Jollibee係快餐,但炸雞其實一啲都唔劣,次次黎都一定係食呢個set 😂(熱愛炸雞人士),淨係希望快啲有番薯條☹️。